06-48884075 info@de-dakspecialist.nl

Diensten

U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten met betrekking tot dakbedekking:

  • Lekkages
  • Dak inspectie
  • Dakbedekkingen
  • Zink en loodwerk
  • Dakpannen leggen
  • Houtrot vervangen
  • Schoorsteen Renovatie
  • Dakonderhoud en reiniging

Lekkages
Als u last heeft van een lekkage dan kunnen wij er op korte termijn voor zorgen dat de lekkage verholpen wordt. Als op dat moment blijkt dat uw dak aan een complete vervanging toe is, brengen wij graag een advies en/of vrijblijvende offerte uit.

Dak inspectie

Een dakinspectie toont aan of er sprake is van gebreken of achterstallig onderhoud.Ons rapport geeft u een goed inzicht wat te doen op korte of lange termijn.
Uit ervaring is gebleken dat kleine dak reparaties grote onkosten en onverwachte daklekkages worden voorkomen.


Dakbedekkingen
Het aanbrengen van dakbedekking kan op veel verschillende manieren. Er zijn namelijk zeer veel verschillende soorten daken, en soorten dakbedekking.
Wilt u alles weten over dakbedekking aanbrengen de kosten per m2 en de werkwijze? Neem dan contact met ons op.


Zink en loodwerk
Wij verrichten diversen lood- en zinkwerken van nieuwbouw gebouwen tot en met monumentale gebouwen. Deze werkzaamheden worden geheel volgens de norm uitgevoerd. Om deze kunde te behouden doen wij de nodige bijscholing en ervaring op.


Dakpannen leggen
Een professioneel gelegd dak met een perfecte afwerking bepaald voor een groot deel de uitstraling van een woning.De Dakspecialist heeft vele jaren ervaring met het leggen van dakpannen en heeft veel kennis van de beschikbare producten en de regelgeving.


Houtrot vervangen
Bij het renoveren van daken of het herstellen van daklekkage komen wij regelmatig houtrot tegen. Denk hierbij aan houtrot bij bijvoorbeeld boeiboorden, dakbeschot of de houten bekisting van een dakgoot.

Schoorsteen Renovatie

Oude schoorstenen hebben vaak voegen die aan het verzanden zijn hetgeen lekkage tot gevolg kan hebben. De buitenkant van de schoorsteen kan gerenoveerd worden door deze opnieuw te voegen.

Dakonderhoud en reiniging
Dakonderhoud is van groot belang. Niet alleen voorkomt u op deze wijze een mogelijke daklekkage, ook een verzakking of verrotting van de dakspanten kan met het juiste dakonderhoud worden voorkomen.


Bent u benieuwd naar wat een medewerker van een dakdekkersbedrijf voor u kan betekenen? Hebt u vragen over onze werkzaamheden, of zoekt u naar een dakdekker voor het verhelpen van een lekkage. Neem dan contact met ons op via 06-48884075 of email info@de-dakspecialist.nl

info@de-dakspecialist.nl      -     06-48884075     -     www.de-dakspecialist.nl